Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad company Songtekst: pretty woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad company - pretty woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pretty woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad company! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad company en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pretty woman .

Origineel

I have travelled all across this land Every city looks the same From Chicago to the promised land And everybody knows my name From Seattle to the tip of Maine(?) Way down to Old Mexico All across the ????? western plains And every joint in Ohio Lessons learned Bridges burned, yeah Pretty woman, won't you go with me Let me show you a good time Pretty woman, won't you stay with me Be a good friend of mine ????? just keep moving on You know I've been travelling so long You know I ain't never gonna change I just keep moving on Lessons learned Bridges burned, yeah Pretty woman, won't you go with me Let me show you a good time Pretty woman, won't you stay with me Be a good friend of mine, mine I keep searching Oh, don't you know I keep searching I keep searching I keep searching for you Pretty woman, won't you go with me Let me show you a good time Pretty woman, won't you stay with me Let me show you a good good time, come on Pretty woman, won't you go with me Let me show you a good good good time Pretty woman, won't you stay with me Be a good friend of mine, mine

 

Vertaling

Ik heb door dit hele land gereisd Elke stad ziet er hetzelfde uit Van Chicago tot het beloofde land En iedereen kent mijn naam Van Seattle tot het puntje van Maine(?) Tot in het oude Mexico Over de hele ????? westelijke vlaktes En elke tent in Ohio Lessen geleerd Bridges burned, yeah Mooie vrouw, wil je niet met me meegaan Laat me je een goede tijd zien Mooie vrouw, wil je niet bij me blijven Wees een goede vriend van me ????? blijf gewoon doorgaan Je weet dat ik al zo lang reis Je weet dat ik nooit zal veranderen I just keep moving on Lessen geleerd Bridges burned, yeah Mooie vrouw, wil je niet met me meegaan Laat me je een leuke tijd zien Mooie vrouw, wil je niet bij me blijven Wees een goede vriend van me, van mij Ik blijf zoeken Oh, weet je niet dat ik blijf zoeken Ik blijf zoeken Ik blijf naar je zoeken Mooie vrouw, wil je niet met me meegaan Laat me je een leuke tijd bezorgen Mooie vrouw, wil je niet bij me blijven Laat me je een leuke tijd zien, kom op Mooie vrouw, wil je niet met me meegaan Laat me je een leuke tijd zien Mooie vrouw, wil je niet bij me blijven Wees een goede vriend van mij, van mij