Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bad company Songtekst: she brings me love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bad company - she brings me love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she brings me love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bad company! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bad company en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she brings me love .

Origineel

Sometimes I get a feeling Deep in my soul Sometimes I get a feeling I just can't control Sometimes I get a feeling Deep in my heart It's such a feeling that I know we'll never part She brings me love, love, I know it's all that I need Sometimes I get a feeling Deep in my bones Sometimes I get a feeling Won't leave me alone Sometimes I get a feeling Deep in......side It's such a feeling that my love I can't hide She brings me love, love, I know it's all that I need She brings me love, love, I know it's all that I need

 

Vertaling

Soms krijg ik een gevoel Diep in mijn ziel Soms krijg ik een gevoel dat ik gewoon niet kan controleren Soms krijg ik een gevoel Diep in mijn hart Het is zo'n gevoel dat ik weet dat we nooit zullen scheiden Ze brengt me liefde, liefde, ik weet dat het alles is wat ik nodig heb Soms krijg ik een gevoel Diep in mijn botten Soms krijg ik het gevoel Dat ze me niet met rust laat Soms krijg ik het gevoel Diep in mijn hart Het is zo'n gevoel dat mijn liefde die ik niet kan verbergen Ze brengt me liefde, liefde, ik weet dat het alles is wat ik nodig heb She brings me love, love, I know it's all that I need