Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badfinger Songtekst: lay me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badfinger - lay me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badfinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badfinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay me down .

Origineel

Need your loving need your loving need your loving it's everything to me. Take me high take me low show me anything that you know. But tonight little lover lay me down. Make me laugh make me cry tell me how and tell me why. But tonight lover little lay me down. Lay me down move me round let me hear your loving sound. In our mess we are blessed with our love. Take and give take and live all the love that we have found. And just send all our problems away. Play me fun play me sad tell me things that could make you glad but tonight lover little. Lay me down, lay me down. Need you loving. Play to share play to care you can play with me anywhere. But tonight lover little lay me down. But tonight lover little lover. Lay me down, lay me down. Need your loving

 

Vertaling

Heb je liefde nodig need your loving need your loving it's everything to me. Neem me hoog, neem me laag, laat me alles zien wat je weet. Maar vanavond kleine minnaar leg me neer. Maak me aan het lachen maak me aan het huilen vertel me hoe en vertel me waarom. Maar vanavond kleine minnaar leg me neer. Leg me neer beweeg me rond laat me je liefdevolle geluid horen. In onze puinhoop zijn we gezegend met onze liefde. Neem en geef neem en leef al de liefde die we hebben gevonden. En stuur al onze problemen maar weg. Speel me leuk speel me verdrietig vertel me dingen die je blij kunnen maken maar vanavond minnaar weinig. Leg me neer, leg me neer. Heb je liefde nodig. Speel om te delen speel om te geven je kan overal met me spelen. Maar vanavond lover little leg me neer. Maar vanavond lover little lover. Leg me neer, leg me neer. Need your loving