Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badfinger Songtekst: love is gonna come at last

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badfinger - love is gonna come at last ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is gonna come at last? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badfinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badfinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is gonna come at last .

Origineel

There are times when it feels so hard just to carry on. There are times when the days all seem to be so long. Then this feeling inside of me sets me free from the past. And I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Been alone in a crowded room, watched it all go on. I've had so many sleepless nights when I dreamed alone. Then a break in the clouds above feels like love shinin' down. And I know that when I'm ready, love is gonna come around. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come around. I live for tomorrow, what it may bring. I live through the sorrow. Live in my dreams, in my dreams. [guitar solo (Joey Molland)]. This feeling inside of me sets me free from the past. And someday I'll find a way to make my dreams come true. 'Cause I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come at last. Yes, I know that when I'm ready, love is gonna come at last.

 

Vertaling

Er zijn tijden dat het zo moeilijk voelt om gewoon door te gaan. Er zijn tijden dat de dagen allemaal zo lang lijken te zijn. Dan bevrijdt dit gevoel in mij mij van het verleden. En ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ja, ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ik ben alleen geweest in een overvolle kamer, en zag het allemaal gebeuren. Ik heb zoveel slapeloze nachten gehad toen ik alleen droomde. Dan voelt een breuk in de wolken als liefde die naar beneden schijnt. En ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde zal komen. Ja, ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde zal komen. Ik leef voor morgen, wat het kan brengen. Ik leef door het verdriet heen. Leef in mijn dromen, in mijn dromen. [gitaar solo (Joey Molland)]. Dit gevoel in mij bevrijdt mij van het verleden. En op een dag zal ik een manier vinden om mijn dromen uit te laten komen. Want ik weet dat wanneer ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ja, ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ja, ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ja, ik weet dat als ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen. Ja, ik weet dat wanneer ik er klaar voor ben, de liefde eindelijk zal komen.