Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badfinger Songtekst: watford john

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badfinger - watford john ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watford john? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badfinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badfinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watford john .

Origineel

You show me all your loving Then you turn and tell me no! Open up your arms and let it go You give me all your kissing Then you freeze and stop the flow Open up your knees and let it go I don't want a Cinderella I just want my teddy bear I don't want a backstage Bella I just want to take you there Baby, won't you think it over? Try and see my point of view Let it go You show me all your loving Then you turn and tell me no! Open up your arms and let it go Let it go, let it go I don't want a Cinderella I just want my teddy bear I don't want a backstage Bella I just want to take you there Baby, won't you think it over? Try and see my point of view Come on baby won't you tell me no! Bop bop-a-lop do-wop Let it go, let it go, let it go Let it go, let it go, Let it go, let it go, Let it go, let it go, Let it go Let it go, let it go, Let it go, let it go, Let it go, let it go

 

Vertaling

Je laat me al je liefde zien Dan draai je je om en zegt nee! Open je armen en laat het gaan Je geeft me al je kussen Dan bevries je en stopt de stroom Open je knieën en laat het gaan Ik wil geen Assepoester Ik wil alleen mijn teddybeer Ik wil geen backstage Bella Ik wil je alleen daarheen brengen Schatje, wil je er niet over nadenken? Probeer mijn standpunt te zien Laat het gaan. Je laat me al je liefde zien Dan draai je je om en zegt nee! Open je armen en laat het gaan Laat het gaan, laat het gaan Ik wil geen Assepoester Ik wil alleen mijn teddybeer Ik wil geen backstage Bella Ik wil je alleen daarheen brengen Schatje, wil je er niet over nadenken? Probeer mijn standpunt te zien. Kom op baby wil je geen nee tegen me zeggen! Bop bop-a-lop do-wop Laat het gaan, laat het gaan, laat het gaan Laat het gaan, laat het gaan, Laat het gaan, let it go, Laat het gaan, laat het gaan, Let it go Laat het gaan, laat het gaan, Laat het gaan, laat het gaan, Laat het gaan, laat het gaan