Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badly drawn boy Songtekst: another pearl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badly drawn boy - another pearl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another pearl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badly drawn boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badly drawn boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another pearl .

Origineel

Why are you trembling so much, I don't think I ever felt so good. When all I need is to be free, Where I love you and you love me. Follow the circle sur le plage, On a mono-colored trip voyage. This is the color of my word, Stay watch me find another pearl. Follow the gold leaf trail back where, We were young and had no care. Tracing the circles that we made, I don't want to live a life in shade. Will this be a desert or a beach, Or a place to find the things we need. Now you and I make up perfect things, Watch me trade my wheels for wings. But don't ever use those wings to fly Just the essence of a lullaby Now I am a giant grain of sand But I may be slipping through your hand Follow my color coded world And watch be find another pearl It's a sound that I love And it came from above These's the sound of the sea Are you following me Let's walk to the sound of distant shells To a place where life would have no end You'd be the mother of my pearls If you follow me into my world Back to a place where I'd be free Where I'd love you and you'd love me This is the color of my world Go watch me find another pearl

 

Vertaling

Waarom beef je zo, Ik denk niet dat ik me ooit zo goed gevoeld heb. Terwijl alles wat ik nodig heb is om vrij te zijn, Waar ik van jou hou en jij van mij. Volg de cirkel sur le plage, Op een mono-gekleurde reis. Dit is de kleur van mijn woord, Blijf kijken hoe ik een andere parel vind. Volg het bladgoud spoor terug waar, We waren jong en hadden geen zorg. De cirkels opsporen die we maakten, Ik wil geen leven in de schaduw. Zal dit een woestijn zijn of een strand, Of een plek om de dingen te vinden die we nodig hebben. Nu verzinnen jij en ik perfecte dingen, Kijk hoe ik mijn wielen ruil voor vleugels. Maar gebruik die vleugels nooit om te vliegen Alleen de essentie van een slaapliedje Nu ben ik een reusachtige korrel zand Maar ik glip misschien door je hand Volg mijn wereld met kleurcodering En kijk hoe ik een andere parel vind Het is een geluid waar ik van hou En het kwam van boven Dit is het geluid van de zee Volg je me? Laten we lopen naar het geluid van verre schelpen Naar een plek waar het leven geen einde kent Je zou de moeder van mijn parels zijn Als je me volgt naar mijn wereld Terug naar een plek waar ik vrij zou zijn Waar ik van jou zou houden en jij van mij Dit is de kleur van mijn wereld Ga kijken hoe ik een andere parel vind