Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badly drawn boy Songtekst: fall in a river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badly drawn boy - fall in a river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fall in a river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badly drawn boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badly drawn boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fall in a river .

Origineel

Don't ask me where to Fall in a river I might deliver You all the way home I guess you think I'm stupid Or something But that's a good thing That's OK

 

Vertaling

Vraag me niet waar ik Val in een rivier Ik zou je kunnen afleveren de hele weg naar huis Ik denk dat je denkt dat ik dom ben of zoiets But that's a good thing Dat is goed.