Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badly drawn boy Songtekst: something to talk about [the four tet convention mix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badly drawn boy - something to talk about [the four tet convention mix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something to talk about [the four tet convention mix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badly drawn boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badly drawn boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something to talk about [the four tet convention mix] .

Origineel

I've been dreaming of the things I've learnt about a boy Whose bleeding, celebrate to elevate The joy is not the same without the pain Ipso facto Using up your oxygen, you know I'm shallow Calling out for extra help You've got to let me in or let me out 0h something to talk about Yeah something to talk about I've been dreaming of the things I've learnt about a boy Whose leaving, nothing else to chance again You've got to let me in or let me out Oh something to talk about Yeah something to talk about

 

Vertaling

Ik heb gedroomd over de dingen die ik heb geleerd over een jongen Wiens bloeden, vieren te verheffen De vreugde is niet hetzelfde zonder de pijn Ipso facto Je verbruikt je zuurstof, je weet dat ik oppervlakkig ben Roepend om extra hulp Je moet me binnenlaten of me eruit laten 0h iets om over te praten Ja, iets om over te praten. Ik heb gedroomd over de dingen die ik heb geleerd over een jongen Die weggaat, niets anders meer te doen You've got to let me in or let me out Oh, iets om over te praten Yeah something to talk about