Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: badly drawn boy Songtekst: tickets to what you need

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: badly drawn boy - tickets to what you need ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tickets to what you need? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van badly drawn boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van badly drawn boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tickets to what you need .

Origineel

I'm turning the lights down low Ready to make my move Get you tickets to what you need I'm treading the borderlines And ruining peoples' lives By giving them what they need You're quite right to ask me what's wrong with me You want to take a look in my head Here I've been thinking, "what's wrong with me"? I'll watch the news instead I'm turning Madonna down Calling it my best move I'll get her tickets to what she needs I'm hugging my eiderdown Employing a microscope To find you the things you need Now I'm ready to tell you what's wrong with me I'm feeling the emptiness rise And I'd trade the whole thing quite gladly For something of similar size I'm turning the lights down low Ready to make my move Get you tickets to what you need What's wrong with me? x4

 

Vertaling

Ik doe de lichten laag Ready to make my move Ik geef je kaartjes voor wat je nodig hebt Ik begeef me op de grenslijn en ruïneer het leven van mensen Door ze te geven wat ze nodig hebben Je hebt gelijk als je me vraagt wat er mis is met me Je wilt een kijkje nemen in mijn hoofd Hier heb ik zitten denken, "wat is er mis met mij"? Ik kijk wel naar het nieuws. Ik sla Madonna af Noem het mijn beste zet Ik geef haar kaartjes voor wat ze nodig heeft Ik knuffel mijn dekbed Ik gebruik een microscoop Om de dingen te vinden die je nodig hebt Nu ben ik klaar om je te vertellen wat er mis is met mij I'm feeling the emptiness rise En ik zou het hele ding graag ruilen Voor iets van vergelijkbare grootte I'm turning the lights down low Ready to make my move Ik geef je kaartjes voor wat je nodig hebt Wat is er mis met mij? x4