Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bag of nails Songtekst: there s a devil after me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bag of nails - there s a devil after me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there s a devil after me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bag of nails! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bag of nails en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there s a devil after me .

Origineel

Well I got up in my sleep I had the devil chasin' me I had to run, I had to hide run away from him And I looked under my bed and I looked into my closet but I'm a tough grown man I had to get a little bit closer You know he came to me as a mule with dark red eyes upon it he came to me as a red-haired woman with a big tattoo and he let me free to pick, oh lord just pick one of the two but it ain't hard to tell for the very first time I knew You know he came to me as a mule with dark red eyes upon it he came to me as a red-haired woman with a big tattoo and he let me free to pick, oh lord just pick one of the two but it ain't hard to tell for the very first time I knew

 

Vertaling

Nou, ik stond op in mijn slaap Ik had de duivel me achtervolgen Ik moest vluchten, ik moest me verstoppen ren weg van hem En ik keek onder mijn bed en ik keek in mijn kast maar ik ben een taaie man Ik moest een beetje dichterbij komen Je weet dat hij als een ezel naar me toe kwam met donkerrode ogen erop hij kwam naar me toe als een roodharige vrouw met een grote tatoeage en hij liet me vrij om te kiezen, o heer kies gewoon een van de twee maar het is niet moeilijk te zeggen voor het eerst wist ik het Je weet dat hij als een ezel naar me toe kwam met donkerrode ogen erop hij kwam naar me toe als een roodharige vrouw met een grote tatoeage en hij liet me vrij om te kiezen, o heer kies gewoon een van de twee maar het is niet moeilijk te zeggen voor het eerst wist ik het