Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: balaam and the angel Songtekst: live free or die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: balaam and the angel - live free or die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live free or die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van balaam and the angel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van balaam and the angel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live free or die .

Origineel

I've been around the world And baby I know I'm in another land far from home I feel I must be dreaming Or am I just insane There's one thing I remember It's burning in my brain Live free or die I can't remember when I felt so small Handcuffed all stitched up Against the wall I've got a strong suspicion Somethings going on Something that's got nothing To do with right or wrong Live free or die Live free Free or die

 

Vertaling

I've been around the world En schat ik weet I'm in another land far from home I feel I must be dreaming Of ben ik gewoon gek There's one thing I remember Het brandt in mijn hersenen Leef vrij of sterf Ik kan me niet herinneren wanneer Ik me zo klein voelde Geboeid en genaaid Tegen de muur Ik heb een sterk vermoeden dat er iets aan de hand is Iets dat niets te maken heeft te maken heeft met goed of fout Leef vrij of sterf Leef vrij Vrij of sterf