Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: balthazar Songtekst: the oldest of sisters

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: balthazar - the oldest of sisters ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the oldest of sisters? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van balthazar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van balthazar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the oldest of sisters .

Origineel

I'm not sure is it how you would say yes Your room's still open but I didn't miss the steps Cause when I went nearby to see what I've missed There was your doorman challenging me to confess Friend of mine My o-old friend, refine My o-old friend, well tide My o-old friend of mine But I get someone behind, oh Oh, you gave me shelter, saying: "Fool, you must not learn" What you've kept close will be left here to burn The oldest of sisters, she was the greatest one to earn So, I wrote her this letter in advance of my return Friend of mine My o-old friend, refine My o-old friend, well tide My o-old friend of mine Well, I get someone behind, oh As I get someone behind

 

Vertaling

Ik weet niet zeker of het is hoe je ja zou zeggen Je kamer is nog open, maar ik heb de trap niet gemist. Want toen ik in de buurt ging kijken wat ik gemist had Daar was je portier die me uitdaagde om te bekennen Vriend van mij Mijn o-oude vriend, raffineer Mijn o-oude vriend, goed getij Mijn o-oude vriend van mij Maar ik krijg iemand achter, o Oh, je gaf me onderdak, zeggende: "Dwaas, je moet niet leren" Wat je dicht bij je hebt gehouden, laat ik hier verbranden De oudste van de zusters, zij was de grootste om te verdienen Dus schreef ik haar deze brief voor ik terugkwam Vriendin van mij Mijn o-oude vriend, raffineer Mijn o-oude vriend, goed getij Mijn o-oude vriend van mij Nou, ik krijg iemand achter, oh Als ik iemand achter krijg