Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bananarama Songtekst: nathan jones alternative 12u201d mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bananarama - nathan jones alternative 12u201d mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nathan jones alternative 12u201d mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bananarama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bananarama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nathan jones alternative 12u201d mix .

Origineel

You packed your bags as I recall And you walked slowly down the hall You said you had to get away to ease your mind And all you needed was a little of time Oh winter's passed spring and fall You never rung me, you never called Nathan Jones you've been gone too long Gone too long If a woman could die of tears Nathan Jones, well, I wouldn't be here The key that you're holding won't fit my door And there's no room in my heart for you no more Oh winter's passed spring and fall You never rung me, you never called Nathan Jones you've been gone too long Gone too long Nathan Jones Oh winter's passed spring and fall You never rung me, you never called Nathan Jones you've been gone too long Gone too long Oh winter's passed spring and fall You never rung me, you never called Nathan Jones you've been gone too long Gone too long

 

Vertaling

Je pakte je koffers als ik me goed herinner En je liep langzaam door de hal Je zei dat je weg moest om je gedachten te verzetten En alles wat je nodig had was een beetje tijd Oh de winter is voorbij de lente en de herfst Je hebt me nooit gebeld, je hebt nooit gebeld Nathan Jones je bent te lang weg geweest Te lang weg Als een vrouw kon sterven van tranen Nathan Jones, nou, ik zou hier niet zijn De sleutel die je vasthoudt past niet op mijn deur En er is geen plaats meer in mijn hart voor jou Oh winter is voorbij lente en herfst Je hebt me nooit gebeld, je hebt nooit gebeld Nathan Jones je bent al te lang weg Te lang weg Nathan Jones Oh de winter is voorbij de lente en de herfst Je hebt me nooit gebeld, je hebt nooit gebeld Nathan Jones je bent te lang weg geweest Te lang weg Oh de winter is voorbij de lente en de herfst Je hebt me nooit gebeld, je hebt nooit gebeld Nathan Jones je bent te lang weg geweest Te lang weg