Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bananarama Songtekst: some girls 12 version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bananarama - some girls 12 version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some girls 12 version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bananarama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bananarama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some girls 12 version .

Origineel

You tell me, "I can make your world go round" I'm a young girl, young girls never want to settle down You want me, I think you need to feel secure You don't understand me, I need so much more Some girls like to flirt and play Some girls always get their way Some boys never know why Some girls like to scream and shout Some girls put themselves about Some boys never know why In my mind you seem to be the perfect kind How can I tell you I haven't really got the time? You wish I was ready I want you to wait Listen to me boy before it gets too late Some girls like to flirt and play Some girls always get their way Some boys never know why Some girls like to scream and shout Some girls put themselves about Some boys never know why Some girls, some girls Boys, boys, boys Some girls scream and shout, scream and shout Some girls flirt and play Some girls always get their way You want me, I think you need to feel secure You don't understand me, I need so much more Some girls like to flirt and play Some girls always get their way Some boys never know why Some girls like to scream and shout Some girls put themselves about Some boys never know why Some girls like to flirt and play Some girls always get their way Some boys never know why Some girls like to scream and shout Some girls put themselves about Some boys never know why

 

Vertaling

Je zegt me, "Ik kan je wereld laten draaien" Ik ben een jong meisje, jonge meisjes willen zich nooit settelen Je wilt mij, ik denk dat je je veilig moet voelen Je begrijpt me niet, ik heb zoveel meer nodig Sommige meisjes flirten en spelen graag Sommige meisjes krijgen altijd hun zin Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes houden van schreeuwen en gillen Sommige meisjes zetten zichzelf voor Sommige jongens weten nooit waarom In mijn gedachten lijk jij de perfecte soort te zijn Hoe kan ik je zeggen dat ik niet echt de tijd heb? Je wou dat ik klaar was. Ik wil dat je wacht. Luister naar me jongen voor het te laat is Sommige meisjes flirten en spelen graag Sommige meisjes krijgen altijd hun zin Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes houden van schreeuwen en gillen Sommige meisjes zetten zichzelf voor Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes, sommige meisjes Jongens, jongens, jongens Sommige meisjes gillen en schreeuwen, gillen en schreeuwen Sommige meisjes flirten en spelen Sommige meisjes krijgen altijd hun zin Je wilt mij, ik denk dat je je veilig moet voelen Je begrijpt me niet, ik heb zoveel meer nodig Sommige meisjes flirten en spelen graag Sommige meisjes krijgen altijd hun zin Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes houden van schreeuwen en gillen Sommige meisjes zetten zichzelf voor Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes flirten en spelen graag Sommige meisjes krijgen altijd hun zin Sommige jongens weten nooit waarom Sommige meisjes houden van schreeuwen en gillen Sommige meisjes zetten zichzelf voor Sommige jongens weten nooit waarom