Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: band Songtekst: breakin the rules

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: band - breakin the rules ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breakin the rules? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breakin the rules .

Origineel

I tried to reach you On Valentine's Day But how can I reach you When you're so far away Don't make me a victim Don't make me the clown With my arms reaching out And my head hanging down Chorus: We can't go on Touching the flame Breakin the rules Of the game I bring you this cross I carved out of wood I'm just trying to tell you That I'd change if I could Grew up on the west side Never even been to the east side Don't know what they do with their lives Over there - over there We can't go on Hiding the pain Breakin the rules Of the game We can't go on Living in shame Breakin the rules Of the game

 

Vertaling

Ik probeerde je te bereiken Op Valentijnsdag Maar hoe kan ik je bereiken Als je zo ver weg bent Maak van mij geen slachtoffer Maak me niet de clown Met mijn armen uitgestrekt En mijn hoofd hangend naar beneden Refrein: We can't go on Touching the flame De regels breken van het spel I bring you this cross I carved out of wood Ik probeer je alleen te vertellen Dat ik zou veranderen als ik kon Opgegroeid aan de westkant Nooit aan de oostkant geweest Weet niet wat ze doen met hun leven Daarginds, daarginds We can't go on De pijn verbergen De regels breken Of the game We can't go on Leven in schaamte Breakin the rules Of the game