Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: band of skulls Songtekst: little momma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: band of skulls - little momma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little momma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van band of skulls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van band of skulls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little momma .

Origineel

I believe that you and me are gone Bees in the honey Don't you wanna get some? It's a feeling I don't need a reason Take a little Take a little risk, hmmm? If you're playing Play me like the best Woo I can hear it Can you hear the sweet song? Keep on talking Kissing (in the back hall) Can't resist ya Sing it like a rebel yell Let me hear ya Let me hear ya Woo There's no turning back So don't you ever treat me like that Little mamma Don't you ever treat me like that Little mamma Don't you ever treat me like that Little mamma That little mamma, woo-oo That little mamma That little mamma Don't you wanna? Don't you wanna try some I'll repeat it Do a little more harm Serenade ya Got you under my spell What you're doing You do it so well Woo Give you wishes Give you all you dreamed of Drag you under Drag you to the deep dark Don't resist it Be my ever-loving one Let me hear ya Let me hear ya Woo There's no turning back So don't you ever treat me like that Little mamma Don't you ever treat me like that Little mamma Don't you ever treat me like that Little mamma That little mamma, woo-oo That little mamma That little mamma I believe that you and me are gone That little mamma That little mamma, woo-oo

 

Vertaling

Ik geloof dat jij en ik weg zijn Bijen in de honing Wil je niet wat halen? Het is een gevoel Ik heb geen reden nodig Neem een ??beetje Neem een ??klein risico, hmmm? Als je speelt Speel me als de beste Woo ik kan het horen Hoor je het lieve liedje? Blijf praten Zoenen (in de achterhal) Ik kan je niet weerstaan Zing het als een rebellerende schreeuw Laat me je horen Laat me je horen Woo Er is geen weg terug Dus behandel me nooit zo Kleine mamma Behandel me nooit zo Kleine mamma Behandel me nooit zo Kleine mamma Die kleine mama, woo-oo Die kleine mama Die kleine mama Wil je niet? Wil je niet wat proberen Ik herhaal het Doe wat meer kwaad Serenade ya Ik heb je betoverd Wat ben je aan het doen Je doet het zo goed Woo Geef je wensen Geef je alles waar je van gedroomd hebt Sleep je naar beneden Sleep je naar het diepe donker Weersta het niet Wees mijn altijd liefdevolle Laat me je horen Laat me je horen Woo Er is geen weg terug Dus behandel me nooit zo Kleine mamma Behandel me nooit zo Kleine mamma Behandel me nooit zo Kleine mamma Die kleine mama, woo-oo Die kleine mama Die kleine mama Ik geloof dat jij en ik weg zijn Die kleine mama Die kleine mama, woo-oo