Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: band ohne namen b o n Songtekst: can you mend a broken heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: band ohne namen b o n - can you mend a broken heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you mend a broken heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van band ohne namen b o n! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van band ohne namen b o n en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you mend a broken heart .

Origineel

lyrics: G. Gross, C. Capek, A. Humpe music: G. Gross, C. Capek, G. Raschke, A. Humpe Now let me tell you 'bout my life and the girls within, And how I always seemed to go the wrong way and couldn't win And don't grin, 'cause I can see that you're a beautiful girl And that you're tellin' me that you wanna share my world. I can see that your body, your mind, your every move is sayin' let's go, But baby girl, I just don't know, Will you be there for me when times get rough, Are you thinkin' of playin' and maybe not of love? And tell me, isn't love something we can dream of And isn't hope something we can try to reach up above, Isn't life something we can live in the best way, So tell me, will you be there every day? Refrain: Can you mend a broken heart, from the very start, Take me to the ground? Can you mend a broken heart, take me from the dark, Just by being around? Can you mend a broken heart? Baby, you can make a dream come true when you walk by, With your head held high, you make me go wild, I wanna spend more time with you at my side But I never want the feeling that you're teasing me or squeezing me And that you're just with me because you're pleasing me, I've been through enough times that weren't right, So now I'm looking for love and someone for life And tell me, isn't love something we can dream of And isn't hope something we can try to reach up above, Isn't life something we can live in the best way, So tell me, will you be there every day? Refrain 3 x

 

Vertaling

teksten: G. Gross, C. Capek, A. Humpe muziek: G. Gross, C. Capek, G. Raschke, A. Humpe Nu zal ik je vertellen over mijn leven en de meisjes daarbinnen, En hoe ik altijd de verkeerde kant op leek te gaan en niet kon winnen En grijns niet, want ik kan zien dat je een mooi meisje bent En dat je me vertelt dat je mijn wereld wilt delen. Ik kan zien dat je lichaam, je geest, je elke beweging zegt: "Laten we gaan. Maar baby girl, ik weet het gewoon niet, Zal je er voor me zijn als het moeilijk wordt, Denk je aan spelen en misschien niet aan liefde? En vertel me, is liefde niet iets waar we van kunnen dromen En is hoop niet iets wat we kunnen proberen te bereiken daarboven, Is het leven niet iets wat we kunnen leven op de beste manier, Dus zeg me, zul je er elke dag zijn? Refrein: Kun jij een gebroken hart herstellen, vanaf het allereerste begin, Neem je me mee naar de grond? Kun je een gebroken hart herstellen, me uit het donker halen, Gewoon door in de buurt te zijn? Kun jij een gebroken hart genezen? Baby, je kan een droom laten uitkomen als je langsloopt, With your head held high, you make me go wild, Ik wil meer tijd doorbrengen met jou aan mijn zijde Maar ik wil nooit het gevoel hebben dat je me plaagt of knijpt En dat je alleen maar bij me bent omdat je me een plezier doet, Ik heb genoeg tijden meegemaakt die niet goed waren, Dus nu ben ik op zoek naar liefde en iemand voor het leven En zeg me, is liefde niet iets waar we van kunnen dromen En is hoop niet iets wat we naar boven kunnen proberen te reiken, Is het leven niet iets wat we op de beste manier kunnen leven, Dus zeg me, zul je er elke dag zijn? Refrein 3 x