Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda calypso Songtekst: vendaval

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda calypso - vendaval ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vendaval? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda calypso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda calypso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vendaval .

Origineel

Atravessou no meu caminho Feito vendaval E virou tudo de pé na cabeça Foi meu bem meu mal Atravessou no meu caminho Feito vendaval E virou tudo de pé na cabeça Foi meu bem meu mal E eu de boba logo me entreguei Acreditei Por teu sorriso lindo Logo eu me encantei Você deitou e rolou E abusou do meu amor Me deixou sozinha Você deitou e rolou E abusou do meu amor Negou seu carinho

 

Vertaling

Onderweg gekruist Gemaakt storm En alles op zijn kop gezet Het was mijn goede mijn slechte Onderweg gekruist Gemaakt storm En alles op zijn kop gezet Het was mijn goede mijn slechte En ik hield mezelf voor de gek Ik geloofde Voor je mooie glimlach Al snel was ik betoverd Je ging liggen en rolde En misbruikte mijn liefde Liet me alleen Je ging liggen en rolde En misbruikte mijn liefde Je genegenheid geweigerd