Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda chama no pv 2017 Songtekst: frentista linda

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda chama no pv 2017 - frentista linda ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frentista linda? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda chama no pv 2017! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda chama no pv 2017 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frentista linda .

Origineel

Frentista Linda. Tanque cheio óleo tá legal. Mas tô rezando pra abrir logo o sinal. E chegar a tempo. Já viciei naquele posto da esquina. Pra ser atendido pela aquela frentista. Ai que coisa linda. Meu Deus, que tentação. Tem cara de menina, ela é um tremendo avião. E o pior minha namorada. Já está desconfiando. E a macha rada fica toda babando. Hô frentista linda essa menina. Meu peito acelera, seus olhos me cegam. Perco de vez a noção. Hô frentista linda essa menina. Perco controle, por você viajo. Fico sem direção

 

Vertaling

Mooie frontvrouw. Volle tank met olie is prima. Maar ik bid dat het signaal snel opengaat. En kom op tijd. Ik ben verslaafd aan dat benzinestation op de hoek. Om bediend te worden door die serveerster. Wat een mooi ding. Mijn God, wat een verleiding. Ze ziet eruit als een meisje, ze is een hel van een vliegtuig. En wat nog erger is, mijn vriendin. Ze is al achterdochtig. En het meisje is helemaal aan het kwijlen. Wat een prachtige frontvrouw is dat meisje. Mijn borst versnelt, haar ogen verblinden me. Ik ben voorgoed de tel kwijt. Oh, mijn mooie frontvrouw, dat meisje. Ik verlies de controle, voor jou reis ik. Ik ben achtergelaten zonder richting