Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda conexao Songtekst: rum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda conexao - rum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda conexao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda conexao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rum .

Origineel

Eu VODKA - rro jogar bola E VINHO aonde voc est sentada No MARTINI BIANCO da escola No meio da moada depravada TEQUILA muito no passado Mas agora, HEINEKEN te quero LICOR - tei todas as esperanas Que CONTINI no seu corao, yeah RUM, RUM, RUM (4x) Se eu ficar longe de voc No espere nenhuma gota De lgrima minha, pois eu sou muito frio A no ser na cama com outra garota CERVEJA minha situao Como as coisas ficaram WHISKYzitas T querendo me livrar de voc Mas no posso te matar sem deixar pistas RUM, RUM, RUM (4x)

 

Vertaling

I VODKA - rro speelbal En WIJN waar je bij zit In de school MARTINI BIANCO In het midden van het verdorven meisje TEQUILA veel in het verleden Maar nu, HEINEKEN wil ik dat je LICOR - Ik heb alle hoop Dat ik nog steeds in je hart ben, ja RUM, RUM, RUM (4x) Als ik bij je wegblijf Je kunt geen traan van me verwachten van een traan van mij, want ik heb het zo koud Maar in bed met een ander meisje Bier mijn situatie Hoe is het gegaan met de WISKYzitas Ik wil van je af. Maar ik kan je niet doden zonder een aanwijzing RUM, RUM, RUM (4x)