Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda contraplano Songtekst: zumbido

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda contraplano - zumbido ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van zumbido? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda contraplano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda contraplano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals zumbido .

Origineel

Quem me reconstruiu?. Que partes você colou?. Na pressa e sem manual. Temo que alguma coisa sobrou. Vestígios de abril. Verdes mudando o tom. Trilha sem bagagem. Carrego comigo o meu som. Passa por mim rio sem fim. Que eu estou por aqui. Nada demais, simples assim. Ok, pode me seguir. À noite acordar pra sintonizar. Frequência que se perdeu. Zumbido quem vai te escutar. Ninguém mais, só eu!. Quem me redescobriu?. Quem nunca por mim passou?. Num branco de um papel. O rastro da minha sombra ficou. Passa por mim rio sem fim. Que eu estou por aqui. Nada demais, simples assim. Ok, pode me seguir. À noite acordar pra sintonizar. Frequência que se perdeu. Zumbido quem vai te escutar. Ninguém mais, só eu!

 

Vertaling

Wie heeft me herbouwd? Welke delen heb je aan elkaar gelijmd? In haast en zonder handleiding. Ik ben bang dat er nog iets over is. Sporen van April. Groenen veranderen van toon. Sporen zonder bagage. Ik draag mijn geluid met me mee. Gaat langs me heen eindeloze rivier. Dat ik hier in de buurt ben. Geen probleem, zo simpel is het. Ok, je kunt me volgen. s Nachts wakker worden om af te stemmen. Frequentie die verloren ging. Buzz die naar je zal luisteren. Niemand anders, alleen ik. Wie heeft me herontdekt? Wie heeft me nog nooit gepasseerd? Op een leeg stuk papier. Het spoor van mijn schaduw blijft. Een rivier zonder einde stroomt aan me voorbij. Dat ik hier in de buurt ben. Geen probleem, zo simpel is het. Oké, je kunt me volgen. s Nachts wakker worden om af te stemmen. Frequentie die verloren ging. Buzz die naar je zal luisteren. Niemand anders, alleen ik!