Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda maguey Songtekst: quiero volver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda maguey - quiero volver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quiero volver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda maguey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda maguey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quiero volver .

Origineel

Mi Amor Te necesito tanto tanto, que Quiero volver, porque Me acostumbre a tus besos A estar entre tus brazos A tus suaves caricias Estar serca de ti Me acostumbre en la noche Al calor de tu cuerpo A no vivir mi vida si no estas junto a mi Te necesito, como te extrano Sin ti no vivo, quiero volver Quiero volver, quiero volver A sentir tus dulces labios otra vez Quiero volver, pues te necesito a cada amanecer Quiero volver, sin ti mi amor yo voy a enloquecer Te necesito, como te extrano Sin ti no vivo, quiero volver Quiero volver, quiero volver A sentir tus dulces labios otra vez Quiero volver, pues te necesito a cada amanecer Quiero volver, pues sin ti mi amor yo voy a enloquecer Quiero volver

 

Vertaling

Mijn liefde Ik heb je zo hard nodig, ik heb je zo hard nodig Ik wil terugkomen, omdat Ik ben gewend aan je kussen Om in je armen te zijn Op je zachte strelingen Om dicht bij jou te zijn Ik raakte gewend aan de nacht Op de warmte van je lichaam Om mijn leven niet te leven als jij niet bij me bent Ik heb je nodig, hoe ik je mis Zonder jou leef ik niet, ik wil terugkomen Ik wil teruggaan, ik wil teruggaan Om je zoete lippen weer te voelen Ik wil teruggaan, want ik heb je bij elke dageraad nodig Ik wil teruggaan, zonder jou, mijn liefde, word ik gek. Ik heb je nodig, hoe ik je mis Zonder jou leef ik niet, ik wil terug Ik wil teruggaan, ik wil teruggaan Om je zoete lippen weer te voelen Ik wil teruggaan, want ik heb je bij elke dageraad nodig Ik wil terug, want zonder jou, mijn liefde, word ik gek Ik wil terug.