Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda nashville Songtekst: onde está você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda nashville - onde está você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van onde está você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda nashville! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda nashville en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals onde está você .

Origineel

Uma semana sem você,longe dos beijos que eram meus.. Uma semana sem amor,. sem teu abraço,teu calor,será que já me esqueçeu?. Ando sozinho,falo com a lua.. Vida vazia,saudade sua .... REFRÃO:. Mas onde está você,. porque que tudo acabou assim?. Não dá pra te esqueçer,. você levou um pedaço de mim.. Mas uma semana sem você,. e a saudade não passou .... Uma semana sem tocar,. o rosto que me fez sonhar,. o corpo que me fez amor.. Eu não te ligo,. você nem liga.. Falta seu beijo,na minha vida.. REFRÃO:. Mas onde está você,. porque que tudo acabou assim?. Não dá pra te esqueçer,. você levou um pedaço de mim.

 

Vertaling

Een week zonder jou, weg van de kussen die van mij waren... "Een week zonder liefde,... zonder je omhelzing, je warmte, ben je me vergeten? "Ik loop alleen, praat met de maan... Leeg leven, ik mis je .... REFRONT:. Maar waar ben je, waarom is het allemaal zo geëindigd? Ik kan je niet vergeten, je nam een stuk van me weg... Maar een week zonder jou, ... en het verlangen ging niet voorbij .... Een week zonder aanraken... het gezicht dat me deed dromen... het lichaam dat me deed liefhebben... Ik bel je niet,. jij belt niet... Jouw kus ontbreekt in mijn leven... REFRONT:. Maar waar ben je, waarom is het allemaal zo geëindigd? Ik kan je niet vergeten, je nam een stuk van me weg.