Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda san marino Songtekst: feitiço

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda san marino - feitiço ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feitiço? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda san marino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda san marino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feitiço .

Origineel

Ela botou feitiço, ela botou feitiço. com seu beijo envenenado. me entreguei aos seus caprichos. Ela botou feitiço, ela botou feitiço. esse teu corpo moreno, tem o gosto de veneno. e eu ainda morro disso. Eu nãi sabia que ela era feiticeira. com um toque de magia. fez amor a noite inteira. agora eu tenho um coração apaixonado. me deixou enfeitiçado. me pegou com seu feitiço. o seu batom com gostinho de hortelã. descobri pela manhã, que ela me fez um feitiço.

 

Vertaling

Ze betoverde me, ze betoverde me. Met haar vergiftigde kus, gaf ik mezelf over aan haar grillen. Ze heeft een spreuk uitgesproken, ze heeft een spreuk uitgesproken. Jouw donkere lichaam smaakt naar vergif. En ik ga er nog steeds aan dood. "Ik wist niet dat ze een tovenares was. Met een vleugje magie. Ze bedreven de hele nacht de liefde. Nu heb ik een hartstochtelijk hart. Ze behekste me. Ze betrapte me met haar spreuk. Haar lippenstift smaakte naar munt. Ik kwam er 's morgens achter, dat ze me betoverd had.