Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda san marino Songtekst: gabriela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda san marino - gabriela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gabriela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda san marino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda san marino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gabriela .

Origineel

A minha Gabriela. é bonita. é um xodó. quando eu comparo as outras. das gatinhas tenho dó. A minha Gabriela é bonita. é um tesão. que balança forte. o meu pobre coração. 2x. Refrão. Gabriela como é linda Gabriela. tem cheirinho de hortelã, cravo e canela. Gabriela como é linda Gabriela. não existe ninguem mais. igual a ela. A minha Gabriela. tá falando em se amarrar. e eu estou gostando. dessa vez eu vou topar. a minha Gabriela. só quer me fazer feliz. eu e a Gabriela. é o amor que. eu sempre quis. 2x

 

Vertaling

Mijn Gabriela. Ze is mooi. Ze is een schatje. Als ik haar vergelijk met de anderen, heb ik medelijden met de poesjes. Mijn Gabriela is mooi, ze is een stijve, dat schokt mijn arme hart. 2x. Refrein. Gabriela, wat mooi Gabriela. Ze ruikt naar munt, kruidnagel en kaneel. Gabriela, hoe mooi Gabriela, er is niemand zoals zij. Mijn Gabriela, ze heeft het over trouwen en ik vind het leuk. Deze keer ben ik er voor in. Mijn Gabriela, ze wil me gewoon gelukkig maken. Ik en Gabriela, dat is de liefde die ik altijd heb gewild. 2x