Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda san marino Songtekst: não me odeie se ainda te amo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda san marino - não me odeie se ainda te amo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não me odeie se ainda te amo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda san marino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda san marino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não me odeie se ainda te amo .

Origineel

Não me odeie. Não me odeie se ainda falo de ti pros teus amigos. Se te escrevo músicas e poesias. Depois de tanta briga, de amor e ódio. Paixão e loucura que valeram tanto a pena. Não me odeie se pra mim você ainda e tudo. Meu eu e meu mundo. Nossos momentos de amor roubaram a cena. Não tinha para ninguém nos éramos um casal tão lindo e. apaixonado. Não faz mal que era escondido que não eras meu. namorado. O que posso fazer se já eras prometido a outra. E pra você não passei de uma louca desequilibrada, mal. amada por você. Não sou absoluta, mas pra mim você e o predileto. Por isso não me odeie e mais forte que eu. Teria que te odiar, mas só sei te esperar

 

Vertaling

Haat me niet. Haat me niet als ik nog steeds over je praat met je vrienden. Als ik je liedjes en gedichten schrijf. Na zoveel vechten, liefde en haat. Passie en waanzin die zo de moeite waard waren. Haat me niet als je voor mij nog steeds alles bent. Mijn zelf en mijn wereld. Onze momenten van liefde stalen de scène. We waren zo'n mooi en gepassioneerd stel. Het is ok dat het verborgen was dat je mijn vriendje niet was. Wat kan ik doen als je al aan een ander beloofd bent. En voor jou was ik gewoon een gekke onevenwichtige, slecht. geliefd door jou. Ik ben niet absoluut, maar voor mij ben jij mijn favoriet. Haat me daarom niet en sterker dan ik. Ik zou je moeten haten, maar ik weet alleen hoe ik op je moet wachten