Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda san marino Songtekst: vida de solteiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda san marino - vida de solteiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida de solteiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda san marino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda san marino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida de solteiro .

Origineel

Me amarrei numa menina, o pai dela é contra e não quer aceitar. tenho que achar um jeito de dobrar o velho e com ela ficar. o pai dela é montado e eu sou quebrado, quero me arrumar. mulher bonita e rica é muito dificil de se encontrar. Eu vou ter que abandonar, eu sei, minha vida de solteiro. mas é bem melhor assim do que ficar por ai. sem mulher e sem dinheiro. Chega o fim de semana vou pra casa dela namorar. o velho solta os cachorros e eu fico de fora sem poder entrar. tudo que é bom e dificil dá muito trabalho pra se conquistar. eu faço qualquer proeza, mas nessa pobreza eu não vou ficar.

 

Vertaling

Ik zit vast aan een meisje, haar vader is er tegen en wil het niet accepteren. ik moet een manier vinden om de oude man om te buigen en bij haar te blijven. haar vader is gemonteerd en ik ben kapot, ik wil klaarkomen. mooie en rijke vrouw is erg moeilijk te vinden. Ik zal, ik weet het, mijn single leven moeten opgeven. maar het is veel beter op deze manier dan te blijven rondhangen. zonder vrouw en zonder geld. In het weekend ga ik naar haar huis om uit te gaan. de oude man laat de honden uit en ik blijf buiten zonder binnen te kunnen komen. alles wat goed en moeilijk is, vergt veel werk om te overwinnen. ik zal elke prestatie leveren, maar in deze armoede zal ik niet blijven.