Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banda topaz Songtekst: eu planejei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banda topaz - eu planejei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu planejei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banda topaz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banda topaz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu planejei .

Origineel

Então eu peço perdão, por tudo aquilo que eu planejei. Ei eu sei que eu não estou em condição de perder mais. uma vez. Entenda que eu não vou mudar. Esqueça do que eu já tentei te falar. Quem sabe ainda sou capaz de ver. Tudo aquilo que eu passei sem perceber. Omito toda semelhança que eu posso enxergar. através de nós. Entenda que isso possa ser o fim. Eu me lembro quando tudo começou. Era apenas coisas simples de se ter. Nós dizíamos que era pra durar. E o que mal podíamos um dia saber. E hoje estou aqui perdido entre tudo que você falou. Tudo aquilo que eu passei sem perceber. Omito toda semelhança que eu possa enxergar. através de nós. Entenda que isso possa ser o fim. Então, eu peço perdão por tudo aquilo que eu planejei

 

Vertaling

Dus vraag ik om vergiffenis, voor alles wat ik gepland heb. Hé, ik weet dat ik niet in staat ben om weer te verliezen. Eenmaal. Begrijp dat ik niet zal veranderen. Vergeet wat ik je probeerde te vertellen. Misschien ben ik nog steeds in staat om te zien Al de dingen die ik heb meegemaakt zonder het te beseffen. Ik laat alle gelijkenis die ik kan zien weg. Door ons. Begrijp dat dit het einde kan zijn. Ik weet nog toen het allemaal begon. Het waren gewoon simpele dingen om te hebben. We zeiden dat het bedoeld was om te duren En wat we op een dag nauwelijks konden weten En vandaag zit ik hier verloren tussen al de dingen die je zei. Alles wat ik heb doorgemaakt zonder het te beseffen Ik zie elke gelijkenis die ik tussen ons kan zien over het hoofd. Begrijp dat dit het einde kan zijn. Dus vraag ik vergeving voor alles wat ik gepland heb