Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bang gang Songtekst: everything's gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bang gang - everything's gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything's gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bang gang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bang gang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything's gone .

Origineel

You and I were coming down the road like before You and I were coming down the road like before All the same words Feel so down All the same words Feel so down You and I were coming down the road like before You and I were coming down the road like before All the same words Feel so down All the same words Feel so down I feel everything's gone I feel everything's gone You and I were coming down the road like before You and I were coming down the road like before All the same words Feel so down All the same words Feel so down I feel everything's gone I feel everything's gone I feel everything's gone I feel everything's gone

 

Vertaling

Jij en ik gingen net zo de weg op als voorheen Jij en ik liepen weer op dezelfde weg Al dezelfde woorden Voel me zo down Allemaal dezelfde woorden Voel je zo down Jij en ik gingen net zo de weg op als voorheen Jij en ik liepen op dezelfde manier op de weg Allemaal dezelfde woorden Voel me zo down Allemaal dezelfde woorden Voel me zo down Ik voel dat alles weg is Ik voel dat alles weg is Jij en ik gingen net als vroeger de weg op Jij en ik gingen net zo de weg op als voorheen Allemaal dezelfde woorden Feel so down All the same words Feel so down Ik voel dat alles weg is Ik voel dat alles weg is Ik voel dat alles weg is Ik voel dat alles weg is