Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bang gang Songtekst: find what you get

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bang gang - find what you get ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van find what you get? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bang gang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bang gang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals find what you get .

Origineel

You can tell me All the trouble's gone Before you reach the sky You can tell me All the trouble's gone Before you reach the sky Find what you get there Find what you get there You can tell me All the trouble's gone Before you reach the sky Find what you get there Find what you get there You can tell me All the trouble's gone Before you reach the sky Find what you get there Find what you get there Find what you get there Find what you get there

 

Vertaling

Je kunt me vertellen dat alle problemen voorbij zijn Voordat je de hemel bereikt Je kunt me vertellen Alle ellende is voorbij Voor je de hemel bereikt Vind wat je daar krijgt Vind wat je daar krijgt Je kunt me vertellen Alle ellende is voorbij Voor je de hemel bereikt Vind wat je daar krijgt Vind wat je daar krijgt Je kunt me vertellen Alle ellende is voorbij Voor je de hemel bereikt Vind wat je daar krijgt Vind wat je daar krijgt Vind wat je daar krijgt Vind wat je daar krijgt