Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bang gang Songtekst: in the morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bang gang - in the morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bang gang! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bang gang en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the morning .

Origineel

When you come In the morning time what's on our mind what's on our mind ? On your mind In the morning Well you think I have things on you and won't see I just can't let you get away with anything Why do you cry and scream and shout at me We try to leave everything 'till the morning time We go through Me and you Things we ought to understand About each other When you come In the morning time What's on our mind? On your mind In the morning Trying not to lose our heads In the craze of yesterday No matter if it's you or me We're gonna have to face this day

 

Vertaling

Wanneer je komt In de ochtend waar denken we aan waar denken we aan? Aan je hoofd. s Morgens. Je denkt dat ik dingen over je heb en dat ik het niet wil zien. Ik kan je gewoon met niets laten wegkomen. Waarom huil je en schreeuw je tegen me? We proberen alles te laten rusten tot de ochtend We gaan door Jij en ik Dingen die we zouden moeten begrijpen Over elkaar Wanneer jij komt In de ochtend Wat is er aan de hand? Aan je hoofd In de morgen Proberen ons hoofd niet te verliezen In de gekte van gisteren Het maakt niet uit of het jou of mij is We zullen deze dag onder ogen moeten zien