Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bangles Songtekst: crash and burn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bangles - crash and burn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crash and burn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bangles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bangles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crash and burn .

Origineel

L.A. to Reno Checking out the scene-o Feeling so mean-o Sometimes I wish I could crash and burn Winding through the hot night Without my headlights 20/20 hindsight Sometimes I wish I could crash and burn Crash and burn And I never ever felt so lonely Crash and burn Can't look them in the eye Just want to drive and drive and drive Going nowhere And I don't care Can't wait 'til I get there Sometimes I wish I could crash and burn Fifty, sixty, seventy, eighty, ninety Gotta be a place where they can't find me Watching all those bridges burn behind me And if I can't see What's passing me Nothing's gonna touch me and I'll fly I wish I could crash and burn On my Philco I hear an echo There was a wreck-o yesterday And by tomorrow They'll clean the char-o And wash the tar and trouble away I wish I would I wish I could I wish I would

 

Vertaling

L.A. naar Reno De scene aan het bekijken-o Ik voel me zo gemeen-o Soms wou ik dat ik kon crashen en verbranden Slingerend door de hete nacht Zonder mijn koplampen 20/20 hindsight Soms wou ik dat ik kon crashen en verbranden Crash and burn En ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld Crash and burn Can't look them in the eye Just want to drive and drive and drive Going nowhere And I don't care Kan niet wachten tot ik er ben Soms wou ik dat ik kon crashen en verbranden Vijftig, zestig, zeventig, tachtig, negentig Er moet een plek zijn waar ze me niet kunnen vinden Al die bruggen achter me zien branden En als ik niet kan zien Wat er langs me heen gaat Niets zal me raken en ik zal vliegen Ik wou dat ik kon crash and burn Op mijn Philco I hear an echo Gisteren was er een wrak En tegen morgen zullen ze het hout schoonmaken En wassen de teer en problemen weg Ik wou dat ik dat kon I wish I could Ik wou dat ik het kon