Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banjo sullivan Songtekst: she didn t like me but she loved my money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banjo sullivan - she didn t like me but she loved my money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she didn t like me but she loved my money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banjo sullivan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banjo sullivan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she didn t like me but she loved my money .

Origineel

Prettiest one never talked to me Bought her a coke and Jim Bean Sting of bourbon on her lips Big tab and twenty dollar tip She put her hand on my thigh So I grabbed my wallet and opened wide She didn't like me but she loved my money Cleared my clouds and made it sunny She wanted friends and I wanted honey She didn't like me but she loved my money I asked her if I could take her home Nervous my expense account had grown She put her bosom to my face Hope my money didn't go to waste A man can only spend so much Getting played by a woman's touch She didn't like me but she loved my money Cleared my clouds and made it sunny She wanted friends and I wanted honey She didn't like me but she loved my money I guess I ain't no big bank hank All my bread wound up in the tank So I go to bed with her on my mind And I'm flat broke one more time A man can only spend so much Getting played by a woman's touch But tomorrow night I'll try again I try to be more than just her friend She didn't like me but she loved my money Cleared my clouds and made it sunny She wanted friends and I wanted honey She didn't like me but she loved my money She didn't like me but she loved my money

 

Vertaling

De mooiste praatte nooit tegen me. Ik kocht een cola en Jim Bean voor haar. Prik van bourbon op haar lippen Grote rekening en twintig dollar fooi Ze legde haar hand op mijn dij Dus ik pakte mijn portemonnee en opende wijd Ze mocht me niet, maar ze hield van mijn geld. Ze ruimde mijn wolken op en maakte het zonnig Zij wilde vrienden en ik wilde honing Ze mocht me niet maar ze hield van mijn geld Ik vroeg haar of ik haar mee naar huis mocht nemen Nerveus was mijn onkostenrekening gegroeid Ze drukte haar boezem tegen mijn gezicht Ik hoop dat mijn geld niet voor niets is geweest Een man kan maar zo veel uitgeven Bespeeld worden door de aanraking van een vrouw Ze mocht me niet, maar ze hield van mijn geld Ze ruimde mijn wolken op en maakte het zonnig Zij wilde vrienden en ik wilde honing Ze mocht me niet maar ze hield van mijn geld Ik denk dat ik geen grote bankier ben Al mijn brood belandde in de tank Dus ik ga naar bed met haar in mijn gedachten And I'm flat broke one more time Een man kan maar zoveel uitgeven om bespeeld te worden door de aanraking van een vrouw Maar morgenavond probeer ik het opnieuw Ik probeer meer te zijn dan alleen haar vriend Ze mocht me niet, maar ze hield van mijn geld Ze ruimde mijn wolken op en maakte het zonnig Zij wilde vrienden en ik wilde honing Ze mocht me niet maar ze hield van mijn geld Ze mocht me niet maar ze hield van mijn geld