Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: banks Songtekst: crowded places

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: banks - crowded places ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crowded places? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van banks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van banks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crowded places .

Origineel

Hey, hey, hey, hey I wanna get you in my spaces I wanna take you different places I know the touring is romantic I know you see me as a frantic girl But I can give you what you want I know you like the way I held my temper When I gave you to the world, gave you to the world I can be your heart to let go 'Cause I've been scared of crowded places Come with me, I'll take you home 'Cause I've been scared of crowded places Come with me, I'll take you home I know I messed with your head It was just when I left you When I was just blowing up when I said Remember when I loved you right before that tour? You said you didn't want to see me anymore And then when I got home when I played that show in L.A All your shit was gone It was the only time I thought I'd made a mistake And when I only want to hold you I thought I wanted you to hold me 'Cause I've been scared of crowded places Come with me, I'll take you home 'Cause I've been scared of crowded places Come with me, I'll take you home It falls to death so talk with me This life, what if it's you and me? Don't know, oh no Maybe that means we'll fall from grace It'd be ok, I'd have your face with me You'll see, you'll see, you'll see, you'll see 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places Hey, hey, hey, hey

 

Vertaling

Hey, hey, hey, hey I wanna get you in my spaces I wanna take you different places Ik weet dat het rondreizen romantisch is Ik weet dat je me ziet als een driftig meisje Maar ik kan je geven wat je wilt Ik weet dat je houdt van de manier waarop ik me in bedwang hield Toen ik je aan de wereld gaf, je aan de wereld gaf Ik kan je hart zijn om los te laten Want ik ben bang geweest voor drukke plaatsen Kom met me mee, ik breng je naar huis Want ik ben bang geweest voor drukke plaatsen Kom met me mee, ik breng je naar huis Ik weet dat ik met je hoofd heb gerotzooid. Het was net toen ik je verliet When I was just blowing up when I said Weet je nog dat ik van je hield vlak voor die tour? Je zei dat je me niet meer wilde zien. En toen ik thuiskwam toen ik die show in L.A. speelde Al je troep was weg. Het was de enige keer dat ik dacht dat ik een fout had gemaakt. En toen ik je alleen maar wilde vasthouden Ik dacht dat ik wilde dat je mij vasthield 'Cause Ik ben bang geweest voor drukke plaatsen Kom met me mee, ik breng je naar huis Cause Ik ben bang geweest voor overvolle plaatsen Kom met me mee, ik breng je naar huis Het valt op de dood dus praat met me Dit leven, wat als het jij en ik zijn? Ik weet het niet, oh nee Misschien betekent dat dat we uit de gratie vallen Het zou oké zijn, ik zou je gezicht bij me hebben Je zult zien, je zult zien, je zult zien, je zult zien Cause Ik ben bang geweest voor overvolle plaatsen Ik ben bang geweest voor overvolle plaatsen Cause I've been afraid of crowded places I've been scared of crowded places Cause I've been afraid of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places 'Cause I've been scared of crowded places I've been scared of crowded places Hey, hey, hey, hey