Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barao vermelho Songtekst: sem vergonha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barao vermelho - sem vergonha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sem vergonha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barao vermelho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barao vermelho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sem vergonha .

Origineel

Eu sei que esses encontros por acaso. São coincidências demais. Eu sento na mesa eu viro a cabeça. Você vem atrás. E tantos elogios por acaso. São coincidências demais. O olho aceso. Café, sobremesa. Você vem atrás. Eu armo o picadeiro. Mas no fim, no fim você tropeça e cai. E perde a canastra e ri. E diz até mais. Pra me provocar. Me deixar maluco. E eu vou atrás. Sem vergonha e sem culpa. Na paz...eé. Sem vergonha e sem culpa. Na paz.. E tantos elogios por acaso. São coincidências demais. O olho aceso. Café, sobremesa. Você vem atrás. Eu armo o picadeiro. Mas no fim, no fim você tropeça e cai. E perde a canastra e ri. E diz até mais. Pra me provocar. Me deixar maluco. E eu vou atrás. Sem vergonha e sem culpa. Na paz...é. Sem vergonha e sem culpa. Na paz.

 

Vertaling

Ik ken deze toevallige ontmoetingen. Er zijn te veel toevalligheden. Ik zit aan de tafel en draai mijn hoofd om. Jij volgt. En zo veel complimenten toevallig. Te veel toevalligheden. Het verlichte oog. Koffie, dessert. Jij volgt. Ik zet het podium op. Maar op het einde, struikel je en val je. En verlies de canasta en lach. En jij zegt nog meer. Om me te provoceren. Om me gek te maken. En ik ga achter jou aan. Zonder schaamte en zonder schuldgevoel. In vrede...ja. Zonder schaamte en zonder schuldgevoel. In vrede. En zo veel complimenten toevallig. Te veel toevalligheden. Het oog lichtte op. Koffie, dessert. Jij volgt. Ik zet het podium op. Maar op het einde, struikel je en val je. En verlies de canasta en lach. En jij zegt nog meer. Om me te provoceren. Om me gek te maken. En ik ga achter jou aan. Zonder schaamte en zonder schuldgevoel. In vrede...ja. Zonder schaamte en zonder schuldgevoel. In vrede.