Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbara dias Songtekst: 20 e poucos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbara dias - 20 e poucos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 20 e poucos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbara dias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbara dias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 20 e poucos .

Origineel

Tava na sua. Você não viu. E a gente se perdeu indo na contramão. Foi tiro e queda. Você não viu. Mas eu já nem sequer sabia dizer não. Você foi embora com pressa. Agora você quer voltar. Mas meu amor não me interessa. Você teve a chance e deixou escapar. Eu sou. Nova demais pra ligar. Nova demais pra sofrer. Nova demais pra esperar você. Se resolver. Nova demais pra ligar. Nova demais pra sofrer. Eu não quero. Eu não posso. Eu não vou esperar por você. Eu tenho 20 e poucos. Tenho brilho nos olhos. Tenho sede de vida. Eu tenho um coração forte!

 

Vertaling

Ik was in de jouwe. Je hebt het niet gezien. En we verdwaalden op de verkeerde weg. Het was een hit en miss. Je hebt het niet gezien. Maar ik wist niet eens meer hoe ik nee moest zeggen. Je bent gehaast vertrokken. Nu wil je terugkomen. Maar mijn liefde interesseert me niet. Je had de kans en je liet het ontglippen. Dat ben ik. Te jong om te bellen. Te jong om te lijden. Te jong om op jou te wachten Om het uit te zoeken. Te jong om te bellen. Te jong om te lijden. Dat wil ik niet. Ik kan het niet. Ik zal niet op je wachten. Ik ben begin 20. Ik heb een glinstering in mijn ogen. Ik heb een dorst naar het leven. Ik heb een sterk hart.