Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbara dickson Songtekst: caravan song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbara dickson - caravan song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caravan song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbara dickson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbara dickson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caravan song .

Origineel

The early light is breaking The morning sun is waiting in the sky And I think I'm gonna break away And follow where the birds of freedom fly I need to give, I need to live For the world is slowly turning And the lights of love are burning in my eyes CHORUS : Caravans, oh my soul is on the run Overland, I am flying Caravans moving out into the sun Oh I don't know where I'm going But I'm going Wish I had the wisdom To find some simple words to make you see The things that mean a lot to you Don't always seem to mean a lot to me I need to breathe, I need to leave When the sands of time go drifting by I may be on my own But I'll be free

 

Vertaling

Het vroege licht breekt door De ochtendzon wacht aan de hemel En ik denk dat ik ga ontsnappen En volg waar de vogels van de vrijheid vliegen Ik moet geven, ik moet leven Want de wereld draait langzaam En de lichten van de liefde branden in mijn ogen CHORUS : Caravans, oh my soul is on the run Over land, vlieg ik Caravans bewegen in de zon Oh I don't know where I'm going But I'm going Ik wou dat ik de wijsheid had Om wat simpele woorden te vinden om je te laten zien De dingen die veel voor jou betekenen lijken niet altijd veel voor mij te betekenen Ik moet ademen, ik moet weg Als het zand van de tijd voorbij drijft ben ik misschien alleen But I'll be free