Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbara fairchild Songtekst: let me love you once before you go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbara fairchild - let me love you once before you go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me love you once before you go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbara fairchild! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbara fairchild en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me love you once before you go .

Origineel

It's like looking in the window of a fine boutique Knowing there is nothing I could ever buy Still I want your love so much that I could die But I just can't lead a double life being one man's lover one man's wife But you can start a fire raging just by touching me Even though I know we're not supposed to touch Oh I've never wanted anyone so much How I wish that I had found you first don't you see my heart's about to burst Let me love you once before you go Your eyes keep saying yes to me so don't keep saying no Let me love you once and then you'll see No one's ever gonna love you more than me Let me lock the door and open all my love to you All the love I've longed to give you since we met It's the only chance I'm ever gonna get And I just can't let it disappear oh my darling please come over here Let me love you once before you go... No one's ever gonna love you more than me

 

Vertaling

Het is als kijken in de etalage van een fijne boetiek wetende dat er niets is dat ik ooit zou kunnen kopen Toch wil ik je liefde zo graag dat ik zou kunnen sterven Maar ik kan geen dubbelleven leiden, de ene man zijn minnaar, de andere man zijn vrouw. Maar je kunt een vuur laten woeden door me alleen maar aan te raken Ook al weet ik dat we elkaar niet mogen aanraken Oh ik heb nog nooit iemand zo graag gewild Ik wou dat ik jou eerst gevonden had, zie je niet dat mijn hart op springen staat Laat me een keer van je houden voor je gaat Je ogen blijven ja tegen me zeggen dus zeg niet steeds nee Laat me één keer van je houden en dan zul je het zien Niemand zal ooit meer van je houden dan ik Laat me de deur op slot doen en al mijn liefde voor je openen Alle liefde die ik je heb willen geven sinds we elkaar ontmoetten Het is de enige kans die ik ooit zal krijgen En ik kan het gewoon niet laten verdwijnen oh mijn schat kom alsjeblieft hier Laat me een keer van je houden voor je gaat... Niemand zal ooit meer van je houden dan ik