Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbara lewis Songtekst: i ll make him love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbara lewis - i ll make him love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll make him love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbara lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbara lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll make him love me .

Origineel

If it's the last thing that I do, I'll make him love me If dreams are things that stille true, I'll make him love Nothings impossible in this crazy world Yesterday's miracle's just happened to me Tomorrow's reality, oh wait and see Although he may not want me now, I'll make him love me I'm gonna get his heart somehow, I'll make him love me [Repeat: x2] Life's unpredictable, but one thing's for sure Just as I know tomorrow follows today I know that I'll find a way to make him love me I'll make him love me Oh I'm gonna make him love me, wait and see Oh how he's gonna love me and fade

 

Vertaling

Als het het laatste is wat ik doe, zal ik hem van me laten houden Als dromen dingen zijn die nog steeds waar zijn, zal ik hem liefhebben Niets is onmogelijk in deze gekke wereld Het wonder van gisteren is mij net overkomen De realiteit van morgen, oh afwachten Hoewel hij me nu misschien niet meer wil, zal ik hem van me laten houden Ik krijg op de een of andere manier zijn hart, ik zal hem van me laten houden [Herhaal: x2] Het leven is onvoorspelbaar, maar één ding is zeker Zoals ik weet volgt morgen vandaag Ik weet dat ik een manier zal vinden om hem van me te laten houden Ik zal hem van me laten houden Oh, ik laat hem van me houden, afwachten Oh, hoe gaat hij van me houden en vervagen