Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbara mandrell Songtekst: show me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbara mandrell - show me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbara mandrell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbara mandrell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me .

Origineel

Show me a man that's got a good woman show me Show me a man that's got a good woman show me Show me a man that's got a good woman show me a man that's got a good woman Show me a man that's got a good woman show me a man that's got a good woman Show me a man that's got a good woman I'll show you a man that goes to work home and He knows he's got sweet love comin' at the end of his workin' day Show me a woman that's got a good man show me Show me a woman that's got a good man show me Show me a woman that's got a good man show me a woman that's got a good man Show me a woman that's got a good man show me a woman that's got a good man Show me a woman that's got a good man I'll show you a woman doin' all she can To make life worth livin' for her good man so his troubles don't cross his mind Show me two people in love with each other show me Show me two people in love with each other show me Show me two people in love with each other show me two people in love with each other Show me a man that's got a good woman show me Show me a woman that's got a good man show me Show me two people in love with each other show me

 

Vertaling

Toon me een man die een goede vrouw heeft toon het me Toon me een man met een goede vrouw Laat me een man zien die een goede vrouw heeft laat me een man zien die een goede vrouw heeft Laat me een man zien die een goede vrouw heeft Laat me een man zien die een goede vrouw heeft Laat me een man zien die een goede vrouw heeft Ik zal je een man laten zien die naar zijn werk thuis gaat en Hij weet dat hij zoete liefde krijgt aan het eind van zijn werkdag Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Laat me een vrouw zien die een goede man heeft Ik zal je een vrouw tonen die alles doet wat ze kan om het leven van haar goede man de moeite waard te maken, zodat hij niet aan zijn problemen denkt Toon me twee mensen die verliefd zijn op elkaar Toon me twee mensen die verliefd zijn op elkaar Laat me twee mensen zien die verliefd zijn op elkaar Laat me twee mensen zien die verliefd zijn op elkaar Laat me een man zien die een goede vrouw heeft laat me dat zien Laat me een vrouw zien die een goede man heeft laat me dat zien Laat me twee mensen zien die verliefd op elkaar zijn laat me dat zien