Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbra streisand Songtekst: clear sailing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbra streisand - clear sailing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van clear sailing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbra streisand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbra streisand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals clear sailing .

Origineel

When I was lost, getting tossed Like a bottle on a stormy sea Somehow out fortunes crossed You reached out and rescued me Like the dark before the dawn I was only waiting for you to come along It's gonna be clear sailing From now on And I used to spend the night And the night was like an ocean I was caught up in the tides Constantly inmotion But your love for me Held me like a lifeline And now I do believe Oh it's gonna be clear sailing With a dream to sail on Clear sailing from now on Now I look into your eyes The color of a quiet sea Cast my love up on the tide Watch it return to me Now I'm feeling fine I can tell the storm has passed For the last time It's gonna be clear sailing From now on Oh it's gonna be clear sailing With a dream to sail on Clear sailin' From now on Clear sailin' From now on

 

Vertaling

Toen ik verdwaald was, werd ik heen en weer geslingerd Als een fles op een stormachtige zee Somehow out fortunes crossed Je reikte uit en redde me Zoals het donker voor de dageraad Ik wachtte alleen maar tot jij langskwam It's gonna be clear sailing From now on En ik bracht de nacht door En de nacht was als een oceaan Ik was gevangen in de getijden Constant in beweging Maar jouw liefde voor mij Hield me vast als een reddingslijn En nu geloof ik Oh it's gonna be clear sailing Met een droom om op te zeilen Clear sailing from now on Nu kijk ik in je ogen De kleur van een stille zee Gooi mijn liefde op het getij Kijk hoe het naar me terugkeert Nu voel ik me goed Ik kan zeggen dat de storm voorbij is Voor de laatste keer It's gonna be clear sailing From now on Oh it's gonna be clear sailing With a dream to sail on Clear sailin From now on Clear sailin' From now on