Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbra streisand Songtekst: come back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbra streisand - come back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbra streisand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbra streisand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come back to me .

Origineel

Sky was blue and high above The moon was new, so was love This eager heart of mine was singing Lover, where can you be It came at last love had it's day The day is past, you've gone away This eager heart of mine is singing Lover, come to me I remember every little thing we used to to I'm lonely Every road I walked alone I walked along with you No wonder I am lonely The sky is blue, the night is cold The moon is new, but love is old And while I'm waiting here This heart of mine is singing Lover,, come to me When I remember every little thing we used to do Oh...i'm lonely Every road I walked alone I walked along with you No wonder I am lonely The sky is blue, the night is cold The moon is new, but love is old And while I'm standing here This heart of mine is singing Lover, lover, get here to me . . Now!!!

 

Vertaling

De lucht was blauw en hoog daarboven De maan was nieuw, zo was de liefde Dit gretige hart van mij zong Lover, where can you be Eindelijk was het zover de liefde had haar dag De dag is voorbij, je bent weggegaan Dit vurige hart van mij zingt Liefste, kom naar mij Ik herinner me elk klein ding dat we deden Ik ben eenzaam. Elke weg die ik alleen liep Ik liep samen met jou Geen wonder dat ik eenzaam ben De lucht is blauw, de nacht is koud De maan is nieuw, maar de liefde is oud En terwijl ik hier wacht Dit hart van mij zingt Lover,, come to me When I remember every little thing we used to do Oh...ik ben eenzaam Every road I walked alone I walked along with you Geen wonder dat ik eenzaam ben. De lucht is blauw, de nacht is koud De maan is nieuw, maar liefde is oud. En terwijl ik hier sta Dit hart van mij zingt Liefste, liefste, kom hier bij mij... Nu.