Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbra streisand Songtekst: run wild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbra streisand - run wild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run wild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbra streisand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbra streisand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run wild .

Origineel

I wandered into your wonderland With eyes open wide You turned me into your yesterday But you will remain inside of me Like I care for you Oooh, I care for you Run wild Out on the edge of time, child Carry your dreams away, love No one can hurt you now For you are an island I may be broken but understand My love will get by There will be others along wthe way My love they will try to care for me Like I care for you Oooh I care for you Run wild Out on the edge of time, child Carry your dreams away, love No one can hurt you now For you are an island Run wild Out on the edge of time, child Carry your dreams away, love No one can hurt you now For you are an island

 

Vertaling

Ik dwaalde in jouw wonderland Met wijd open ogen Je veranderde me in je gisteren Maar je blijft in mij Zoals ik om je geef Oooh, ik geef om je Ren wild Op de rand van de tijd, kind Draag je dromen weg, liefje Niemand kan je nu pijn doen Want jij bent een eiland Ik mag dan gebroken zijn, maar ik begrijp het Mijn liefde zal het redden Er zullen anderen zijn langs de weg Mijn liefde, ze zullen proberen voor me te zorgen Zoals ik voor jou zorg Oooh ik zorg voor jou Ren wild Op de rand van de tijd, kind Draag je dromen weg, liefste Niemand kan je nu pijn doen Want jij bent een eiland Ren wild Op de rand van de tijd, kind Draag je dromen weg, liefste Niemand kan je nu nog pijn doen Want jij bent een eiland