Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbra streisand Songtekst: sweet zoo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbra streisand - sweet zoo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet zoo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbra streisand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbra streisand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet zoo .

Origineel

I dreamed last night that I was a tiger in the jungle But I was a big bad tiger, for a lion killed me And then I was an elephant, a great big elephant There wasn't anything I couldn't do Till they caught and they brought me to the zoo So I dreamed I was an alligator -crocodile? -no, alligator! With a great big mouth And four very funny little legs Which are no good for dancing So, then I was a dancing bear And I was doing my dancing where the bears dance But I was sneezing, cause I was a dancing polar bear And it was freezing Then I dreamed I was a giraffe I looked so ridiculous I wanted to laugh But giraffes can't talk, so how can they laugh? Till I woke up And I was not a tiger, or and elephant I was not an alligator. -crocodile? -no, alligator! I was not a dancing bear or a tall giraffe I was only me...and that's the way I'll be! Oh, that's the way I'll be I enjoy being an oyster!

 

Vertaling

Ik droomde vannacht dat ik een tijger was in de jungle Maar ik was een grote slechte tijger, want een leeuw doodde me En toen was ik een olifant, een grote olifant Er was niets dat ik niet kon doen Tot ze me vingen en naar de dierentuin brachten Dus droomde ik dat ik een alligator was -Krokodil? -nee, alligator! Met een grote bek En vier hele grappige kleine pootjes Die niet goed zijn om te dansen Dus, toen was ik een dansende beer En ik deed mijn dans waar de beren dansen Maar ik moest niezen, want ik was een dansende ijsbeer En het was ijskoud Toen droomde ik dat ik een giraffe was Ik zag er zo belachelijk uit dat ik wilde lachen Maar giraffen kunnen niet praten, dus hoe kunnen ze lachen? Tot ik wakker werd En ik was geen tijger, of een olifant Ik was geen alligator. -Krokodil? -nee, alligator! Ik was geen dansende beer of een grote giraffe Ik was alleen mezelf... en zo zal ik zijn. Oh, zo zal ik zijn Ik geniet ervan een oester te zijn!