Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barbra streisand Songtekst: the boy next door (from the motion picture ”meet me in st. louis”)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barbra streisand - the boy next door (from the motion picture ”meet me in st. louis”) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the boy next door (from the motion picture ”meet me in st. louis”)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barbra streisand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barbra streisand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the boy next door (from the motion picture ”meet me in st. louis”) .

Origineel

The moment I saw him smile I knew he was just my style My only regret is we've never met For I dream of him all the while But he doesn't know I exist No matter how I may persist So it's clear to see There's no hope for me Though I live at 5135 Kensington Avenue And he lives at 5133 How can I ignore the boy next door? I love him more than I can say Doesn't try to please me, doesn't even tease me And he never sees me glance his way And though I'm heartsore The little boy next door Affection for me won't display I just adore him, so I can't ignore him The boy next door

 

Vertaling

Het moment dat ik hem zag lachen wist ik dat hij helemaal mijn stijl was Mijn enige spijt is dat we elkaar nooit ontmoet hebben Want ik droom de hele tijd van hem Maar hij weet niet dat ik besta Hoe ik ook volhoud Dus het is duidelijk te zien Er is geen hoop voor mij Al woon ik op 5135 Kensington Avenue En hij woont op 5133 Hoe kan ik de buurjongen negeren? Ik hou meer van hem dan ik kan zeggen Hij probeert me niet te behagen, hij plaagt me niet eens En hij ziet me nooit zijn kant op kijken And though I'm heartore De kleine buurjongen Geen genegenheid voor mij zal tonen Ik ben dol op hem, dus ik kan hem niet negeren De buurjongen