Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barcelona Songtekst: colors

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barcelona - colors ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van colors? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barcelona! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barcelona en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals colors .

Origineel

It's hard for me to say what I want from You I have had 22 years of Trying to form the words that somehow Might mean I am feeling So many colors in this distraction Brown hair makes her lips more red Words would not describe what I'm seeing I try to hold my tongue but it's useless She makes my heart scream color I know by now she should have found me out Every sense I have has been exhausted But color makes her smile She's always waiting for me to speak But all she hears is whitest noise Though I may notmunicate my heart She knows the color I'm screaming She makes my heart scream color I know by now she should have found me out And every sense I have has been exhausted But color makes her smile I feel iting, I feel iting I feel iting, I feel iting I feel iting, I feel iting I feel iting on Whoa, she makes my heart scream color I know by now she should have found me out And every sense I have has been exhausted But color makes her smile Yeah, she makes my heart scream color She should have found me out Every sense I have has been exhausted But color makes her smile Color makes her smile

 

Vertaling

Ik kan moeilijk zeggen wat ik wil Ik heb 22 jaar van je gehad Ik probeer op de een of andere manier de woorden te vormen Zou kunnen betekenen dat ik voel Zoveel kleuren in deze afleiding Bruin haar maakt haar lippen roder Woorden zouden niet beschrijven wat ik zie Ik probeer mijn mond te houden, maar het heeft geen zin Ze laat mijn hart gillen van kleur Ik weet inmiddels dat ze me had moeten vinden Elk gevoel dat ik heb is uitgeput Maar kleur maakt haar aan het lachen Ze wacht altijd tot ik spreek Maar alles wat ze hoort, is het witste geluid Hoewel ik mijn hart misschien niet communiceer Ze kent de kleur die ik schreeuw Ze laat mijn hart gillen van kleur Ik weet inmiddels dat ze me had moeten vinden En elk gevoel dat ik heb, is uitgeput Maar kleur maakt haar aan het lachen Ik voel het, ik voel het Ik voel het, ik voel het Ik voel het, ik voel het Ik voel het aan Whoa, ze laat mijn hart gillen van kleur Ik weet inmiddels dat ze me had moeten vinden En elk gevoel dat ik heb, is uitgeput Maar kleur maakt haar aan het lachen Ja, ze laat mijn hart gillen van kleur Ze had me moeten ontdekken Elk gevoel dat ik heb is uitgeput Maar kleur maakt haar aan het lachen Kleur maakt haar aan het lachen