Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barclay james harvest Songtekst: giving it up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barclay james harvest - giving it up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van giving it up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barclay james harvest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barclay james harvest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals giving it up .

Origineel

I give up my world And giving it up, it ain't easy I give up my life And giving it up, it ain't easy I give up everything I have Even give this heart of mine I would give up my soul Giving it all for you I give up my time And giving it up, it ain't easy I've made up my mind And making it up, it ain't easy Give up everything I have Think about this heart of mine? I would give up my soul Giving it all for you

 

Vertaling

Ik geef mijn wereld op En het opgeven, het is niet makkelijk Ik geef mijn leven op En het opgeven, het is niet makkelijk Ik geef alles op wat ik heb Zelfs dit hart van mij geven I would give up my soul Ik geef het allemaal op voor jou Ik geef mijn tijd op En het opgeven, het is niet makkelijk I've made up my mind En het uitmaken, het is niet makkelijk Give up everything I have Denk aan dit hart van mij? I would give up my soul Alles geven voor jou