Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Barlowgirl Songtekst: Our Worlds Collide

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Barlowgirl - Our Worlds Collide ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Our Worlds Collide? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Barlowgirl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Barlowgirl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Our Worlds Collide .

Origineel

Tonight the stars are dancing To the songs the angels sing I hear You whisper on the breeze And every sound echoes the rhythm Of your heart as I begin to fade Into this lovely night I'm alive Cause our worlds collide I'm lost in time Heaven kisses me tonight Your heart with mine It beats in time Now I know why I'm alive Now that Ive found You I could never let You go away You left my life never the same Sing over me and let me hear the words You wrote for me Whisper the words and set my spirit free Oh, sing to me

 

Vertaling

Vanavond de sterren dansen Om de nummers van de engelen zingen Ik hoor je fluisteren in de wind En elk geluid galmt het ritme Of je hart als ik beginnen te vervagen In deze heerlijke avond ik ben in leven Want onze werelden botsen Ik ben verloren in de tijd Heaven kust me vanavond Je hart met de mijne Het klopt in de tijd Nu weet ik waarom ik leef Nu dat Ive gevonden U Ik kon nooit laten gaan weg Je liet mijn leven nooit meer hetzelfde Zingen over me heen en laat me de woorden te horen Je schreef voor mij Fluister de woorden en zet mijn geest vrij Oh, zingen voor mij