Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barlowgirl Songtekst: thoughts of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barlowgirl - thoughts of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thoughts of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barlowgirl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barlowgirl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thoughts of you .

Origineel

Thoughts of You and how You changed me Without You where would I be? So even though I've tried to express my thanks It never comes out how I hoped I always want to say so much more So with these simple words I'll try [Chorus] I love You My heart is Yours, only Yours I long to give You all of me My everything, my everything God, I never could repay You You gave everything Without You where would I be? You still loved me even when I pushed You away You stood there and waited Till the day I'd return [Chorus]

 

Vertaling

Gedachten aan U en hoe U mij veranderde Waar zou ik zijn zonder U? Dus ook al heb ik geprobeerd om mijn dank te uiten Het komt er nooit uit zoals ik gehoopt had Ik wil altijd zoveel meer zeggen Dus met deze simpele woorden zal ik het proberen [refrein] ik hou van je Mijn hart is van jou, alleen van jou Ik verlang ernaar om jou alles van mij te geven Mijn alles, mijn alles God, ik kan U nooit terugbetalen U gaf alles Waar zou ik zijn zonder U? U hield nog steeds van me zelfs toen ik U wegduwde Je stond daar en wachtte tot de dag dat ik zou terugkeren [refrein]