Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barney kessel Songtekst: jeepers creepers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barney kessel - jeepers creepers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jeepers creepers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barney kessel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barney kessel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jeepers creepers .

Origineel

I don't care what the weatherman says When the weatherman says it's raining You'll never hear me complaining I'm certain the sun will shine I don't care how the weather vane points When the weather vane points to gloomy It's gotta be sunny to me When your eyes look into mine Jeepers creepers, where'd ya get those peepers? Jeepers creepers, where'd ya get those eyes? Gosh all, git up, how'd they get so lit up? Gosh all, git up, how'd they get that size? Golly gee, when you turn those heaters on Woe is me, got to put my cheaters on Jeepers creepers, where'd ya get those peepers? Oh, those weepers, how they hypnotize! Where'd ya get those eyes?

 

Vertaling

Het kan me niet schelen wat de weerman zegt. Als de weerman zegt dat het regent zul je mij nooit horen klagen Ik ben er zeker van dat de zon zal schijnen Het maakt me niet uit hoe de windwijzer wijst Als de windwijzer naar somber wijst Voor mij moet het zonnig zijn Als je ogen in de mijne kijken Jeepers creepers, waar heb je die peepers vandaan? Jeepers creepers, where'd ya get those eyes? Goh allemaal, sta op, hoe komen ze zo verlicht? Hoe komen ze aan die grootte ? Golly gee, als je die kachels aanzet Wee mij, ik moet mijn bedriegers aandoen Jeepers creepers, where'd ya get those peepers? Oh, die huilers, hoe hypnotiseren ze! Waar heb je die ogen vandaan?